Conferinta

Despre Storytelling TopDay 2012

Ediția de toamnă a TopDay este dedicată poveștilor. Poveștile sunt o parte din viața fiecăruia dintre noi. Povești spunem cu toții indiferent de domeniul în care activăm. Poveștile fac parte din viața noastră și de multe ori ne schimbă modul în care o vedem.

Indiferent că lucrezi în vânzări, marketing, jurnalism sau ești doar student, poveștile sunt cele care te ajută de cele mai multe ori să ai rezultatele pe care ți le dorești. Poveștile clienților tăi, istorii legate de dezvoltarea unui produs, evoluția unei companii, sau simpla relatare a unui eveniment, de multe ori fac parte din modul în care profesezi. Participarea la Storytelling topDay 2012 te poate ajuta să îți îmbunătățești competențele  în a spune povești.

Jacqui Banaszynski și Alex Tizon vin  în România pentru a susține în data de 5 -6 octombrie la București,  a evenimentului The Power of Storytelling The Second Annual Bucharest Narrative Journalism Conference . Profitând de această ocazie ei vor mai face o oprire și la Tîrgu Mureș.

Având oportunitatea unică de a avea  în Tîrgu Mureș pe doi dintre cei mai buni specialiști în domeniu, Jacqui Banaszynski și Alex Tizon, ambii câștigători ai Premiului Pulitzer, merită să participi la Storytelling TopDay 2012 pentru a afla secretele lor în a spune povești.

Sorina Bota te va încânta cu minunatele Povești ale Orașului, care sunt de fapt o altfel de istorie. Una captivantă, umană care nu este înscrisă în cartea de istorie.

Astfel, dacă ți-am stârnit interesul te așteptăm pe data de 10 octombrie 2012 la Tîrgu Mureș în Aula Universității Petru Maior pentru a participa la un eveniment plin de povești. Povești care îți vor îmbogăți imaginația, și care poate îți vor schimba modul în care vezi lumea care te înconjoară.

 

© topDAY 2012